Tomas och Thomas om målet att hitta en bättre lösning

Munsår, insektsbett och blåsor. Irriterande, kliande och svidande. Små problem som ofta har stor inverkan på vårt välbefinnande. Tanken på att det inte borde vara så, att det borde finnas en enkel och lindrande lösning, blev grunden till CLEERPLUS®.

Vi som ligger bakom CLEERPLUS® heter Tomas Hammargren och Thomas Antoni. Vi är passionerade av att hjälpa människor att må bra. Att lösa problemet med munsår blev en av våra vägar dit. Vi vet hur besvärligt det kan vara med munsår – och hur få produkter som faktiskt fungerar. Målet var att hitta en bättre lösning.

Vi började att utveckla en produkt som byggde på ett patent med etanol som bas. Vårt mål var att använda så få ingredienser som möjligt Vi adderade en cellulosagel som lägger sig som en skyddande hinna på såret och kompletterade med en fräsch mintolja. Det är allt, tre naturliga ingredienser.

Vi vidareutvecklade en patenterad gelprodukt med endast ett fåtal välkända ingredienser.
Vi testade Produkten testades på alla som besvärades av munsår, från affärskontakter, vänner till familjemedlemmar och så klart oss själva. Det fungerade, den var pålitlig! Redan tidigt i vår utveckling fick vi återkoppling från personer som testat produkten och tyckte att det var det bästa de använt för behandling av munsår. Varje berättelse stimulerade oss att driva utvecklingen vidare.

En milstolpe var samarbetet med Galenica AB för att få fram en färdig produkt och dokumentera alla egenskaper. Detta ledde till bildandet av det gemensamma bolaget Cleer4U AB.
I augusti 2016 blev erhöll CLEERPLUS® sin CE märkning som en klass IIa medicinskteknisk produkt och godkänd inom hela EU som medicinteknisk produkt med indikationerna; behandling av munsår, småsår/blåsor och insektsbett och nu får vi äntligen dela med oss av CLEERPLUS® till alla i Sverige Europa.

Vi har lyckats skapa en produkt som påskyndar underlättar läkningen och gör livet lite bättre för personer som besväras av munsår. CLEERPLUS® har visat sig vara effektivt vid insektsbett, småsår, blåsor och har potential att kunna användas inom fler områden. Under 2017 2019 fortsätter vi arbetet med att dokumentera nya potentiella användningsområden, vid hudproblem, där CLEERPLUS® kan bli ett attraktivt alternativ.

Thomas Antoni och Tomas Hammargren

I augusti 2016 blev CLEERPLUS® godkänd inom hela EU som medicinteknisk produkt med indikationerna; behandling av munsår, småsår/blåsor och insektsbett och nu får vi äntligen dela med oss av CLEERPLUS® till alla i Sverige.

Vi har lyckats skapa en produkt som påskyndar läkningen och gör livet lite bättre för personer som besväras av munsår. CLEERPLUS® har visat sig vara effektivt vid insektsbett, småsår, blåsor och har potential att kunna användas inom fler områden. Under 2019 fortsätter vi arbetet med att dokumentera nya potentiella användningsområden, vid hudproblem, där CLEERPLUS® kan bli ett attraktivt alternativ.

Hör gärna av dig till oss med synpunkter och frågor

4 + 2 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.